Evenementen

De doelstelling van een evenement is ons inziens dat de aanwezigen een plezierig vertier hebben en uiteraard dat er voldoende inkomsten zijn. Om de orde en rust te handhaven, nodig om het evenement te laten slagen, zetten organisatoren doorgaans beveiligers in.

Dit blijkt vaak geen overbodige luxe te zijn. Onze medewerkers werken tijdens evenementen in een representatief en herkenbaar kostuum voorzien van onze bedrijfskenmerken, maar belangrijker, zij weten om te gaan met uw gasten en stellen zich op als gastvrouwen en gastheren zonder hierbij al te opvallend aanwezig te zijn om indien nodig, subtiel in te kunnen grijpen om erger te voorkomen.
Desgewenst begeleiden wij ook de artiesten naar de "stage". En, zeker niet onbelangrijk, het heeft voor beide partijen meerwaarde als het evenement slaagt.

TAS Beveiliging beschikt over ervaren evenementenbeveiligers. Deze dragen zorg voor fouillering en visitatie van de bezoekers, voor handhaving van de orde en veiligheid op en rond het evenemententerrein en voor directe hulpverlening bij eventuele brand en EHBO.

Afhankelijk van het type en grote van het evenement kunnen wij de volgende diensten verzorgen:

Evenementenbeveiligers (M.V)
Artiestenbegeleiders
Hondengeleiders
Brandwachten
Verkeersregelaars
EHBO'ers
TAS BEVEILIGING   Total All Secured
ND-4378
Meer informatie
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op
FAS BEDRIJFSKLEDING
TAS BEVEILIGING
FAS WEBONDERHOUD
ROOKGENERATOR
CONTACT
BHV
FAS ULTRA
EHBO
TAS Beveiliging
Printer 15
7741 ME  Coevorden
info@tasbeveiliging.nl
0591-562302
06-12821331